021-88983737 شماره تماس 

سدیم لاکتات

قیمت واحد محصول 72,000 تومان
تخفیف 0 تومان
قیمت برای شما 720,000 تومان
توضیح اجمالی

سدیم لاکتات با فرمول شیمیایی C3H5NaO3

توضیحات، نقد و بررسی

سدیم لاکتات با فرمول شیمیایی  C3H5NaO3  مایع بی رنگ می باشد .
سدیم لاکتات به صورت پودر هم وجود دارد.
از دیگر نام های سدیم لاکتات می توان به مونوسدیم لاکتات و لاکولین اشاره کرد.
این ترکیب به عنوان نرم کننده ،مرطوب کننده،عامل بافری ،آنتی اکسیدان ،امولسیفایر،تنظیم کننده اسیدیته ،طعم دهنده و افزایش جذب امولسیون ها به کار می رود .لاکتات سدیم به طور گسترده ای به عنوان نگهدارنده و تنظیم کننده pH در تولید مواد غذایی استفاده می شود.
این ترکیب در محصولات آرایشی و بهداشتی ،صنایع غذایی و نوشیدنی ها کاربرد دارد.
در صنایع غذایی از سدیم لاکتات به عنوان عامل نگهدارنده کاربرد دارد.
این ترکیب یک نرم کننده ،آنتی اکسیدان، طعم دهنده ،تنظیم کننده pHو عامل فشرده سازی در محصولات گوشتی و غلات استفاده می شود.
ترکیب مورد نظر به عنوان تنظیم کننده pH  در تهیه بسیاری از نوشیدنی ها ،موا غذایی ،مواد دارویی ،موا آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد.
این ماده  به عنوان نرم کننده پوست بسیار موثر و به از بین بردن سلولهای مرده کمک می کند .
در تولید صابون از ترکیب آب سرد با سدیم لاکتات استفاده می شود.
این کار  باعث کاهش زمان انتظار برای قالب گیری صابون و دوام بیشتر آنها می شود.

نظرات کاربران
5/5 1 0 0

جدید‌ترین محصولات