021-88983737 شماره تماس 

گلیسیرین

                                     
قیمت برای شما 35,000 تومان
توضیح اجمالی

گلیسیرین با فرمول شیمیایی C3H8O3

توضیحات، نقد و بررسی

گلیسرین (به انگلیسی: Glycerin) یک الکل سه عاملی است که به دلیل دارا بودن پیوند هیدروژنی با هر نسبتی در آب و اتانول حل می‌شود؛ ولی در دیگر حلال‌ها بسیار کم محلول است. گلیسرول شیرین، شفاف، بی‌رنگ، بی‌بو و چسبناک است و در حضور گرما و مواد آب‌گیر، آب از دست داده به آلدئید دودکننده با بوی بد که دماغ انسان را به شدت آزار می‌دهد تبدیل می‌شود. ایجاد آکرولئین با این مشخصات راهی برای تشخیص گلیسرول است. گلیسرول ۳ گروه هیدروکسیل دارد که مسئول حلالیت در آب می‌باشد.
گلیسرول در طبیعت بیشتر به صورت ترکیب با اسیدهای چرب است که چربی را می‌سازد. برای نمونه یک مولکول گلیسرول با ۱ یا ۳ اسید چرب مونوگلیسرید یا تری‌گلیسرید را می‌سازد؛ مانند روغن نباتی و ... .
گلیسیرین در رده درمانی عوامل موضعی پوستی قرار دارد و اشکال دارویی آن لوسیون و شیاف است.
گلیسیرین از فواید و خواص بسیار فوق العاده ای برخوردار است، همچنین گلیسیرین برای پوست، مو ، چاقی صورت و از بین بردن جوش ها بسیار موثر است.
موارد استفاده از گلیسرین:
از گلیسیرین خالص در داروسازی استفاده می شود.
گلیسیرین برای تهیه لوسیون کرمهای صورت به کار می رود. گلیسیرین رطوبت را در سطح پوست نگه می دارد. از این ماده برای تهیه لوازم آرایشی نیز استفاده می شود، چون حلال خوبی است و باعث جذب رطوبت در سطح پوست می شود و پوست را نرم و چرب می کند.
گلیسیرین به صورت شیاف به عنوان ملین هیپراسموتیک و نرم کننده برای پیش گیری از یبوست استفاده می گردد.

نظرات کاربران
5/5 1 0 0

جدید‌ترین محصولات